7 неща, които мъжете искат жените да знаят

7
Добави коментар
cerise
cerise

Комикът Дейн Кук не е просто забавен и секси. Той също е адски мъдър, когато става въпрос за отношения, както и за най-добрия начин да свалиш един мъж. Той ни дава представа какво се върти в мъжкия ум.

1. Всички мъже искат този подарък

Малкото момче във всеки мъж винаги обича нещо, което е свързано с видео игри. Също така, една моя приятелка ми подари страхотен винтидж стол. Тя ми каза: „Ще работиш върху кариерата си от тук“. Това беше толкова внимателен и личен подарък, а не ваучер за покупка в скъпарски магазин, например.

2. Те вярват в любовта (или най-малкото в страстта) от пръв поглед

Веднъж преминах през любовна вихрушка, докато бях на път. Усетих химия с едно момиче от публиката още в момента, когато стъпих на сцената. Не само, че тя беше много хубава, но имаше нещо специално между нас. Бях наистина поразен. Знаехме, че ще свърши, но все пак приключи с целувка.

3. Силната жена е много секси

Бях в няколко връзки, където аз бях този, който ги поддържаше вълнуващи. Винаги се впечатлявам, когато една жена има собствена история, която е силна и независима. Жена, която не чака всичко на готово, а дава своя дял, за да може връзката да е вълнуваща.

4. Те жадуват също за романтика

Истината е, че някои от любимите ни моменти са, когато казвате: „Резервирах вечеря за нас. В ресторанта близо до плажа. Със свещи“. Ние просто няма да започнем да се хвалим с това пред приятелите си, но наистина ни харесва.

5. Направете това, когато те плачат

Ето го голямото разкритие – когато вашият приятел плаче (да, всички мъже го правят), дайте му шоколад : ).

6. Няма по-лошо нещо от това да не говорите, когато нещо ви тормози

Трябва да споделяте с любимия си какво ви притеснява. Може да си мислите: „Той вече има толкова неща на главата си, не искам да го притеснявам“, но това не е добре за връзката ви.

7. Лошата шега е най-добрият начин да свалите един мъж

Нищо не разбива по-добре ледовете от добра шега. Дори да е отвратителна, той ще я хареса. Всъщност, почти не искате шегата да се получи. По този начин ние искаме да се притечем на помощ и да ви накараме да се почувствате по-добре, като ви почерпим с питие.