Извратеняк блудства със 9 годишно момче в Силистра

14
Добави коментар
stoineff
stoineff

42-годишния А.И от Свищов е арестуван за блудство с 9 годишно момченце, съобщиха от МВР. Арестувания и друг път е обвиняван в подобни извращения и престъпления. 
В петък вечерта в полицейското управление в Свищов е получен сигнал, че след училище момчето, което учило във втори клас, не се е прибрало в дома си. То незабавно е било обявено за общодържавно издирване, сформирана е и група от криминалисти от Областната дирекция на МВР – В. Търново и служители на РУП – Свищов.

Проведени са множество оперативно издирвателни мероприятия, разпитани са всички, с които детето последно е контактувало, извършена е проверка на маршрута, по който се е движело, проверени са били всички денонощни заведения и магазини в района. Разпитани са както близките и съучениците му, така и криминалния контингент в града. Проверени са всички изоставени постройки в района, където би могло да се укрие.

На следващия ден е получен сигнал от 42-годишен мъж от крайдунавския град, който заявил, че е намерил дете, което прилича на издирваното. Изпратеният на мястото екип е установил, че това наистина е въпросното дете. В хода на разследването станало ясно, че в петък детето било подведено от непознат мъж и отведено в дома му, където са извършени блудствени дийствия с него и е държано заключено през цялата нощ.

Полицията провела разследване и установила, че извършителят е 42-годишният И. А. Той е открит и задържан в жилище на свои роднини в свищовско село. Привлечен е в качеството на обвиняем за извършени блудствени действия с малолетно лице и противозаконно лишаване от свобода на детето. Взета му е мярка за неотклонение „подписка“.

Работата по случая продължава.