Спечелете парични награди от Moneygram и Български пощи

1
Добави коментар
pgp

Всяко физическо лице, което извърши изпращане или получаване на пари чрез MoneyGram в някой от офисите на Български пощи на територията на България в периода на Промоцията, получава право да участва в Промоцията. Няма изискване за минимален паричен размер на изпратената или получената сума, освен това, посочено в условията за ползване на услугите на MoneyGram, достъпни в клоновата мрежа на Български пощи. За да участва в Промцията, ползващият услугите на MoneyGram участник, трябва да попълни талон за участие, който ще му бъде предоставен от служителите на Български пощи в момента на изполване на услугата. В талона участникът следва да попълни своите имена, телефон и/или e-mail адрес за връзка и да пусне талона в урна, специално поставена за целта в офиса на Български пощи.

Тегленето на наградите ще се извърши еднократно, след приключване на Промоцията на 13 Декември 2012 и след събиране на всички участия от офисите на Български пощи, не по-късно от 21.12.2012.

Наградите ще бъдат раздавани на следния принцип:

От всички валидно регистрирани талони, събрани в периода на Промоцията от клоновете на Български пощи, на случаен принцип и в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени печелившите за 12 награди от по 700 лв., както и една голяма награда на стойност 1700 лв. Талон, който вече е изтеглен като печеливш за награда от 700 лв., не участва в тегленето за голямата награда от 1700 лв.

Всички печеливши участници ще бъдат уведомявани за спечелената награда от Организатора в срок до 5 работни дни от провеждането на тегленето на посочения от участника в печелившия талон телефон за връзка или e-mail адрес.

Всички парични награди ще се изпращат на печелившите посредством паричен превод с MoneyGram и ще могат да се получат във всеки клон на Български пощи. За целта при уведомяване на печелившите участници Организаторът ще изисква предоставянето на име, презиме, фамилия. Печелившият участник следва да получи наградата си в избран клон на Български пощи в срок до 45 дни от деня, в който бъде уведомен от Организатора, че паричният превод на наградата е извършен.

Краен срок за участие: 13 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.