Стани Момиче на 2012 с модния конкурс на Dir.BG!

1
Добави коментар
pgp

Конкурсът на Дир.БГ „Стани модел за 1 ден“ ще навърши една годинка! Няколко много красиви момичета имаха възможност да снимат фотосесии със страхотни модни марки и получиха уникални подаръци.

Сега обаче предстои да изберем Момичето на 2012! Големи изненади и много подаръци очакват победителката. За титлата могат да се борят както момичета, които не са участвали до момента в конкурса, така и участнички и дори победителки от изминалата година.

Ако живееш за модните тенденции и имаш навършени 18 години, имаш възможност да победиш в конкурса. За да участваш, Харесай страницата ни във Facebook Мода 24х7 и качи твоя снимка на стената. Победителката ще бъде избрана от компетентното жури, съставено от нашите партньори – модни експерти с дългогодишен опит в областта на модата и стайлинга. 

Победителката ще има уникалната възможност да позира с тоалети в различен стил, подбрани от Августина Маркова – Тути – един от най-известните БГ стилисти, работила за списания като Grazia, OK, Joy, Playboy, Maxim, Hello, Moda, Bazaar и „Жената днес“. От 4 години талантливата експертка в областта на модата е стилист в „Модерно“ по бТВ, персонален стилист на Анелия и Емануела, работила е с БГ звездите Глория, ДесиСлава, Преслава, Мариана Попова, Миро, Дивна и др.

Победителката ще получи подарък от beautyexpert.bg – ваучер за „Антоанет Бюти Студио“ за 1 процедура с машина и терапия (стойност 150лв), както и един подаръчен комплект от beautyexpert.bg на NASHI ARGAN. Ако победителката не е от София, вместо процедура получи професионален сешоар PARLUX 1800 – eco за домашна употреба.

Победителката в конкурса ще има възможност да влезе в ролята на модел за ексклузивна фотосесия от Hammer Studio, с грим от Proface и прическа от коафьорът на звездите Жоро Петков, да се наслади на коктейли в Boutique Lounge Bar.

Краен срок за участие: 20 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.