Джесика Симпсън е свалила близо 30 кг

2
Добави коментар
yApple

След като роди дъщеричка през май, Джесика Симпсън показа тънката си талия на премиерата на новата си дизайнерска колекция тази събота. За няколко месеца певицата е отслабнала с над 27 килограма, което си е доста драстична разлика.  

32-годишната Джесика не само е показала перфектно тяло, но е носела върху него и дизайнерските си дрехи. На събитието е била облечена с изтъркани, накъсани дънки и розово сако. Със сигурност облеклото ѝ противоречи тотално на червения килим, но въпреки всичко, можем да кажем, че изглежда повече от добре. 

През септември тя беше споделила пред USA Today, че изобщо не се харесва толкова напълняла и наистина иска да отслабне. Проблемът е, че тялото ѝ далеч не е с метаболизма на манекенките и свалянето на килограми съвсем не е лесна задача. 

„Теглото ми не се променя толкова лесно като на супермодел”, споделя тя. „Аз съм една обикновена жена, която се опитва да бъде здрава заради дъщеря си, годеника си и заради самата себе си”.

Поздравяваме Джесика за мъдрото решение. За нея на първо място е малката Максуел Дрю. Така трябва да разсъждава всяка една майка.  

Въпреки това обаче, днес виждаме певицата отслабнала с доста килограми. Според нея заслугата е изцяло на звездния треньор Харли Пастърнак, който помогна и на Меган Фокс в борбата с килограмите. Разбира се, и правилното хранене е важно. В нашата галерия ще видите още снимки, показващи драстичната разлика в теглото на Джесика Симпсън.