Елегантност и класа в мъжката линия на Zara » LookBook

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обичаме да виждаме мъже, които въплъщават усещане за стил, класа и самочувствие. Мъже, които със своята елегантна осанка приковават погледа ни…

Затова днес ще акцентираме вниманието ви към мъжката линия на Zara, представена в каталога за сезон есен-зима 2012-2013 година. Фотосесията е в черно-бяла тоналност, която допълнително подчертава красивите и изискани предложения, създадени от испанската марка за силния пол.

Господата, почитатели на шикозната, но премерена визия, ще окрият много добри попадения в мъжката линия на ZARA. Виждаме както ултра стилни костюми за специални поводи или важни бизнес срещи, така и практични аутфити за ежедневната визия.

В мъжката колекция се открояват: сака и панталони със ситен кариран десен или в тъмна тоналност, пуловери и елеци в идентична гама, поло блузи, елегантни манта и класически бели ризи. Голяма част от моделите носят настроение, вдъхновено от ретро тенденциите.

От испанската модна къща са се погрижили и за аксесоарите, които ще допълнят излъчването на перфектния джентълмен. Кожени чанти и обувки, вратовръзки, папионки и очила поставят финалния акорд на аутфита.

Автор: Делица Цонева