„Националният отбор по здраве“ идва в Пловдив

2
Добави коментар
dominika
dominika

Градът
  Пловдив

„Националният отбор по здраве“ идва в Пловдив

Илияна Караланова на 21/11/2012, 12:39

Снимка: plovdivweek

Дани Каназирева, Ани Велкова и Теодор Неделчев представиха форума пред журналисти

„Национален отбор“, състоящ се от 23-ма лектори в областта на здравословния начин на живот, ще гостува в Пловдив от 30 ноември до 2 декември. Форумът „Здраве, щастие, красота“ ще събере на едно място – в Дома на науката и техниката, психоложката Мадлен Алгафари, учениците на Лидия Ковачева Еленко Ангелов и д-р Георги Гайдурков, последователката на Норбеков Гузал Тажибаева, учителката по йога Пинки Гангас и много други.

Организаторите, инициирали подобен форум през септември във Велико Търново, очакват над 3000 души да посетят събитието в Пловдив. Те обещават демонстрации на природна козметика, лекция за суровоядството и дълголетието, както и презентация на апитерапевта д-р Пламен Енчев, който лекува външни рани чрез ужилване от пчели.  

Зад инициативата застава Дани Каназирева, областен координатор на Движение България на гражданите. „Попаднах на анкета с въпрос: Какво ви кара да бъдете щастливи? Забелязах, че в отговорите си хората посочват всичко друго, но не и здравето, заяви Каназирева. По думите й, ако водим природосъобразен начин на живот, ще бъдем по-успешни и щастливи. Като политик съм готова да застана зад всяка позитивна кампания и кауза, категорична бе Каназирева, която също се опитва да води здравословен начин на живот. Стресът, напрежението и битката за оцеляване в България обаче пречат на хората да съхранят здравето си, каза още тя.

Тагове:
пловдив
здраве
форум
градът
дани каназирева