Теодора: Иде коалиция, не Апокалипсис

1
Добави коментар
yApple

София. Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова обяви, че се задава коалиционно правителство, а не Апокалипсис.

„Който е в момента водещата партия, той ще управлява с ново обединение, повече вдясно. Ще има изненади, защото и в ГЕРБ ще има цепене. И в другите партии се очакват скандали. Бивш президент виждам, който ще се опита да се върне в политиката. А също и нови лица, по-млади“, прогнозира Теодора по TV7.

Тя бе категорична, че краят на света няма да е на 21 декември 2012 г., както сочи календарът на маите. Според Теодора тази дата трябва да се разкодира като начало на нещо ново.

„Никога повече няма да живеем както досега. Това ще бъде едно ново начало на спиритуалното и духовното, нова енергия, която ще пречисти и сближи хората. Всичко ще започне от 2013-а“, заяви Теодора.

По думите й България върви в правилната посока. Извънземното, с което гадателката си общувала, й нашепвало, че през периода 2013-14 г. хората у нас ще започнат да си променят мисленето. „До 2020 г. ще извървим много труден път. И за еврото – ще намерят един много компромисен съюз. Великобритания няма да влезе. Гърция – също, след това еврото рухва. Ще опитат спасителен пояс, но ще последва глобална криза и много държави ще се оттеглят – Германия, Гърция, Италия, Португалия. До 2020 г. е в кармата, която се дава, през което време ще искат да се върнат към тяхната валута. Ще има нова монета – няма да е евро, но ще има нова монета. България винаги ще бъде ключова държава. Ще влезе в еврозоната преди да се случат тези неща. Точно България ще си намери пътя по правилния начин, за да може да ни похвалят на един доклад“, гласят обърканите предсказания на Теодора Стефанова.