Стивън Фрейн – Магьосникът Динамо

2
Добави коментар
tankoo.web
tankoo.web

Той бил отгледан от самотната си майка, а баща му е бил в затвора в по-голямата част от времето. Дядо му е изиграл ролята на баща.

Динамо има болест на Крон, която открил преди няколко години.

Когато за пръв път започва да експериментира с карти почувствал, че нещо липсва, тогава той решава да включи танц и елементи на хип хоп музика в своите съчетания.

 

Още на 19 години магьосникът с невероятни умения, започва да ходи по представления и бил канен навсякъде и вкрайна сметка става популярен в световен мащаб за много кратко време.

Съвсем скоро започва да изпълнява триковете си за знаменитости като Колдплей, Парис Хилтън и принц Чарлз.

В Ню Йорк, Стивън има възможност да представи своите номера пред свои колеги включително магьосници като Аарон Фишър и Дейвид Блейн. След невероятното си изпълнение публиката му дава името „Динамо“, което се превръща в легенда.

След това се появява в многобройни телевизионни шоу програми, включително „Бащинството на Snoop Dogg“, „Петък вечер“ с Джонатан Рос и на наградите ЕМА на Мтв

Той е подкрепен от мега компании като Sony Ericcson, Motorola, Nokia, и Adidas както и от Missy Elliott, Дейвид Бекъм и Estelle.

Още видео с Динамо: Тук

Първото ДВД с негови представления което пуска е наречено „Dynamo’s Underground Magic“ с участието на знаменитости като Snoop Dogg и Coldplay. ДВД-то създава еуфория във Великобритания, което го отвежда в много телевизионни предавания.

Последното му ДВД е озаглавено „Dynamo: Magician Impossible“.

В момента той пътува по света, изпълнява специална смес от невероятна и удивителна магия.

Официален сайт на Динамо: www.dynamomagician.com

Профилът на Динамо в facebook: www.facebook.com/dynamomagician

Профилът на Динамо в twitter: twitter.com/dynamomagician