Ексклузивно! 9 винтидж чанти Chanel във Fashion Days » shop Гид

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Водещият моден онлайн клуб за пазаруване Fashion Days стартира продажбата на уникалната лимитирана колекция чанти Chanel Vintage. Ексклузивната кампания започва от 22 ноември и включва само девет чанти за всички страни, където компанията присъства, а дамите могат да се сдобият с тях единствено чрез сайта на Fashion Days.

Всяка от предлаганите чанти Chanel Vintage е уникална и вече се е превърнала в истинска класика в модната индустрия. Със своята индивидуалност и неповторим стил, тези аксесоари носят усещане за истинско модно превъзходство. Деветте чанти с автентична изработка до момента са били представяни единствено на големи модни ревюта и бутикови изложения.

Дамите, които поръчат този автентичен моден аксесоар от Fashion Days, ще могат да се доближат до стила и класата на звезди като Виктория Бекъм, Марая Кери, Кейт Мос и други световни диктаторки в модата, които са сред малкото собственици на уникалните Chanel Vintage.

Кампанията ще продължи само няколко дни, а модните творения ще се продават на ексклузивните цени от 900 до 2000 евро. Цените на подобни модели чанти в магазините започват от 2000 евро и достигат до над 5000 евро. Тъй като кампанията е валидна за всички страни, където Fashion Days присъства, шансът дамите в страната ни да се сдобият с една от чантите е по-голям, ако поръчката се направи скоро след старта на кампанията.