Пластични хирурзи ще разкрасяват ужасно космат китаец

2
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Китаец с необичаен медицински проблем се обърна към лекарите с надеждата, че ще могат да му помогнат за отстраняване на проблема. Чанг Хонгминг от Чунцин, Югоизточен Китай, страда от рядко срещано окосмяване. Младият мъж се родил с огромно родилно петно с гъсто покритие от косми върху него. Китаецът моли лекарите да намерят начин петното да бъде премахнато, тъй като, както твърди той, то му е причинило множество неудобства в съзнателния му живот. Тъй като семейството му е бедно, той не може сам да финансира необходимото лечение и разчита на помощ от медиците.

„Козината по тялото ми се превърна в един от моите най-страшни кошмари и проклятие от раждането ми до сега“, разказва нещастният китаец.

Ръководството на клиниката по пластична хирургия «Hua Mei» вече е предложила на Хонгминг да му приложи безплатен курс на лечение, за да го отърве от неприятния проблем. Младият мъж дори вече е преминал шест от назначените му процедури и се надява в скоро време да се отърве от неприятното окосмяване.