Как да се гримират дамите с кафяви очи?

3
Добави коментар
mariyain
mariyain

Как да се гримират дамите с кафяви очи?

5.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

2 votes, 5.00 avg. rating (98% score)

Най-често се среща кафевият цвят на очите, но една от най-добрите новини за такива дами, е че няма нужда да се притесняват какъв грим слагат и дали е подходящ цветът на тяхната декоративна козметика, по простата причина, че на техните очи подхожда всеки цвят. И все пак, според това какъв кафяв оттенък имат вашите очи, ще трябва да се съобразите с точния цвят на грима си, най-подходящ за вас.

Ако искате да откроите очите си, особено, ако са големи, тогава използвайте сенки или моливи за очи в лилавата, виолетовата и синята гама. За дневен грим са перфектни светловиолетовите сенки или тези с цвят индиго. Те не са така натрапчиви и открояват лекова и красиво вашите очи.

Докато, ако ви се налага да излезете вечер, особено на специални поводи, нека гримът ви е отново в същите цветове, но с метални нотки, бронзирани или златисти. С тези цветове може да опитате и опушен грим. Определено ще създадете едно невероятно усещане и виждане за невероятно секси поглед с описани очи.

Ако природата ви е дарила със светлокафяви, отиващи към охра дори очи, вашият грим трябва да е в бледожълти нюанси, заедно с кафяв молив за очи. Златните нюанси, съчетани с кафявото правят погледа нежен и привлекателен, магнетичен и топъл. Затова повече наблягайте именно на този вид нюанси, ако сте с кафеви очи в светлата гама.

Ако сте и с кафява или кестенява коса, и желаете да подчертаете и нейния наситен цвят, това пак може да стане с грима, не е нужно да се боядисвате. Просто избирайте предимно медните нюанси на очите, клепачите и косите също ще бъдат подчертани и сияйни с техния естествен цвят.

Като цяло всеки цвят на очите си има правила за подчертаване, затова не си мислете, че ако например имате зелени очи, то всеки нюанс на кафявото ще ви направи неповторими, а зелено не би ви отивало. Ако не е подбрано, както трябва, рискувате вашият грим да се превърне в гротескна маска.

Tweet

Pin It