Димитър Буров свири битката Сливнишки герой – Марек

1
Добави коментар
velsport24.com
velsport24.com

 Димитър Буров

Второ дерби в рамките на месец ноември в Югозападната „В“ група ще ръководи столичният рефер Димитър Буров. Той бе изпратен на решителната битка между Сливнишки герой (Сливница) и Марек (Дупница) за първото място в трета дивизия. Две седмици преди това Димитър Буров раздаваше правосъдие в директния сблъсък между последните два тима в подреждането – Миньор (Бобов дол) и Септември (София). За лайнсмени на мача в Сливница бяха избрани Димитър Павлов и Иво Боев. Резервен съдия е Петър Григоров. За делегат на дербито бе назначен Александър Шатровски от Перник. Секретарят на АФЛ и ръководител на БФС – Перник ще закрие първият дял от шампионата с четири наряда в трета дивизия.

 Людмил Павлов

Съдийска тройка от Етрополе бе назначена на срещата между Витоша (Бистрица) и Перун (Кресна). Централен съдия е Людмил Павлов. Засади ще маркират Иван Станев и Тодор Василев. Столичното присъствие включва резервният съдия Методи Павлов и делегата Николай Добрев.

 Симеон Великов

Мач №2 в кариерата си ще свири Симеон Великов. Благоевградчанинът получи правомощия да ръководи сблъсъкът Ботев (Ихтиман) – Велбъжд (Кюстендил). Флаговете ще вдигат Ангел Карадалиев и Кирил Шумантов, които са от Петрич. Четвърти съдия е Георги Иванов от Благоевград. Делегатското назначение бе връчено на Павел Янински от София.

 Симеон Петров

Двубоят между Миньор (Бобов дол) и Германея (Сапарева баня) бе поверен на Симеон Петров от София. Асистент-съдии са съгражданите му Милко Николов и Добромир Митев. Ред около резервните скамейки ще създава Петър Доровски. Делегатският наряд взе Пламен Илиев от Перник.

 Георги Игнатов

Съставът на Рилски спортист (Самоков) посреща Септември (София), а съдийският контрол върху мача ще упражнява Георги Игнатов. На столичанина ще асистират Юлиян Тодоров и Станислав Станев. Резервен арбитър е Светослав Джевизов. Делегат на мача е Красимир Камберов от Пазарджик.

 Владислав СветославовАрбитри от пернишката областна колегия бяха изпратени на срещата между Пирин (Благоевград) и Оборище (Панагюрище). За спазването на правилата ще следи Владислав Светославов. Негови помощници ще бъдат Данаил Петракиев и Мартин Варадинов. Функциите на четвърти съдия са дадени на Бисер Никифоров. Представянето на арбитрите ще оценява Огнян Пешев от Кюстендил.