Упражнения за секси стегнато дупе

5
Добави коментар
vuchkov
vuchkov

Диета и Фитнес –

Спорт

Стегнато дупе

Според наскоро направена анкета по-голямата част от мъжете днес предпочитат половинката им да има секси стегнато дупе, пред огромни гърди.

И сме сигурни, че е така. Не си ли забелязала как напоследък мъжете сякаш не поглеждат към деколтето ти, но после приятелките ти тайно ти казват, как се е извъртял, за да те огледа отзад.

Затова ти предлагаме серия от упражнения, с които ще се сдобиеш със сочни задни части.

Но преди това запомни двете основни правила, за да дава тренировката бързи и добри резултати:

Спи достатъчно

Наскоро учени доказаха, че здравият сън е предпоставка за перфектни мерки. Това означава, че сънят ти не бива да бъде по-малко от 7-8 часа. В същото време приемът на много течности е задължителен. Отпочиналото и хидратирано тяло е много по-склонно да придобие изящни форми.

Смесвай трудните с лесни упражнения

За максимални резултати трябва да редуваш бавните с по-интензивни упражнения. Проучвания показват, че формулата „лесно-трудно-лесно-трудно” предизвиква тялото ни бързо да реагира на натоварването, на което го подлагаме и резултатите от уморителните тренировки се показват много по-бързо. В същото време така ставаме много по-издръжливи на физическо натоварване.

Ето и трите упражнения за секси стегнато дупе:

Упражнение 1:

Перфектното дупе

Легни по гръб на земята. Присвий колене и стъпи здраво. Разстоянието между ходилата ти трябва да бъде

равно на това между двете ти рамена. Избутвай таза си нагоре и после бавно го снижавай до повърхността. Първата седмица прави две серии от по 30 пъти от това упражнение. След това увеличи на две серии по 50 пъти, а накрая на три серии от 50 пъти.

Упражнение 2:

Легни с лице към земята. Изправи краката и ръцете си, описвайки звезда на пода. След това бавно повдигай едновременно крака, ръце и лице нагоре. Избутвай цялото си тяло бавно, извивайки максимално гръбначния си стълб. Прави упражнението без напрежение в кръста, но с усещане за стягане и отпускане на седалищните мускули. Не забравяй правилното дишане. Прави две серии от по 20 пъти.

Упражнение 3:

Застани на колене на пода с опрени в земята длани. Постави тежести върху краката си (предлагат се в повечето магазини за спортни съображения). Бавно повдигай единия крак и изправяй. Повтори 20 пъти. След това направи същото с другия крак, отново 20 пъти. Повтори.

Разбира се, за още по-добре изваяни задни части те съветваме да избереш и диета за секси бразилско дупе.

< Предишна

 

Следваща >