Наталия Кобилкина ще представи сензацията „Открита пред теб” в „Хеликон-Витоша” Новини от Книжарница Хеликон | Helikon.bg

1
Добави коментар
helikon
helikon

Наталия Кобилкина ще представи сензацията „Открита пред теб” в „Хеликон-Витоша”

Наталия Кобилкина ще представи „Открита пред теб” – първата част от трилогията „Кросфайър”, в столичната книжарница „Хеликон-Витоша” на 29 ноември, четвъртък, от 18 ч. Тя е първият и единствен сексолог и семеен терапевт засега в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения. Кобилкина е един от първите читатели на излизаща в края на месеца първа част от трилогията „Кросфайър” „Открита пред теб”.

 

Ето какво сподели Кобилкина за книгата на американката Силвия Дей: „Открита пред теб“ е книга за съвременните жени, които са силни, умни и знаят какво искат в отношенията и секса. Тя разбива един много силен мит, който съществува в нашето общество – че за да получаваш удоволствие от секса, първо трябва да се влюбиш. Понякога точно чрез секс можеш да се научиш да обичаш и да откриеш истинската си същност. Това откритие се случва на най-първично ниво – секса!“.

 

„Открита пред теб“ ще излезе едновременно в печатен и електронен вариант. Трилогията е определяна като попкултурната сензация на 2012 г.

 

Откъс от „Открита пред теб“ тук