4 правила за брадата

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Когато един мъж реши да си пусне брада, то първо трябва да прочете съветите ни за брадата и формата на лицето. После пък идва ред и на тези 4 прости правила, които да ви гарантират, че окосмението на лицето ви винаги ще изглежда добре.

Дайте ѝ 6-8 седмици

Не правете нищо на брадата си по това време. Няма да можете да я подрежете както трябва, докато не израсте хубавичко. Да, това означава, че на жените може да им изглеждате като пещерен човек през този период, но той е необходима част от процеса. Стойте си вкъщи докато ви порасне брадата и няма да имате проблеми.

Изберете си стил и се придържайте към него

Какъвто и стил да изберете за брадата си, не го променяйте на всеки два дни, ще се получи една бъркотия и най-много да се наложи да повторите периода на израстване. А не искате да стоите още 6-8 седмици затворен вкъщи, нали?

Поддържайте я чиста

Без значение от стила, който сте избрали за брадата си, поддържайте я чиста. Премахвайте наникъде израсналите самотни косми и особено окосмението по скулите (ако имате такова). И не чакайте в брадата ви да поникнат боровинки или други живи растения и твари. Къпете я, чистете я и я подстригвайте.

Подстригването и бръсненето

Когато премахвате онези самотно стърчащи косми, може да се изкушите да използвате машинка за подстригване. Недейте! Използвайте бръснач за тези места, крем или пяна за бръснене, афтършейв и всичко, както си му е редът. Жените обожават чистия и спретнат вид на мъжа.

Източник: MadeMan