Зимните одежди на малкия приятел

3
Добави коментар
yApple

Иде зима, иде сняг, малък Пешко ще замръзва пак. Това е лошо стихче, приятели. Малък Пешко изобщо не обича да му е студено и вие това много добре го знаете и „не ви требе жокер“. Понеже зимата ще е люта, въпреки че малко нещо се бави, ние искаме да ви подготвим и, разбира се, започваме с най-ценното. Това е подизпълнителят.

И той като всяко нормално живо същество обича да е сгушен на топло, по възможност и влажно. В този смисъл памучните слипове или боксерки не са най-подходящият избор. Друго си е нещо плетенко, което нежно да обвива най-ценните части от телата ни. Точно такива са боксерките, на които попаднахме днес. Не знаем на колко куки са плетени, но това не е и най-важното.

Искрено впечатлени сме от разнообразието, което ни предлагат от Warm Presents. Анималистични, флорални, абстрактни – изборът е богат, но при всички модели винаги е заложено на най-важното. А то е специалното отделение, предназначено за вурстчето. То представлява съществена част от тези плетени с любов наполеонки, а само вашият избор и вкус могат да предопределят дали жезълът да се трансформира в морковче, хоботче на слон или стебло на дърво.

Призоваваме ви да влезете в нашата галерия, където сме подбрали най-добрите предложения за топли доспехи за вашия пенис, а ако и вие като нас останете впечатлени, можете да натиснете тук, за да си поръчате.