Конкурс „Слънчева есен“

1
Добави коментар
pgp

Хайде всички да се позабавляваме! www.bebok.eu и  „Ред пойнт България” ЕООД Ви предизвикват да ни изпратите най-сладката, смешна, щура, есенна, морска или планинска снимка на вашите бебоци!

Готови ли сте за забавление? Как можете да участвате?

Изпратете ни хубава и забавна есенна снимка

Поканете своите приятели в страницата на bebok.eu!

Гласувайте!

А ето и подробностите:

1. Изпратете ни най-хубавата есенна снимка на вашето бебоче! Изискването е на нея да има много добро настроение и вашето бебе. Сами изберете дали да го снимате, как спинка сладко или си играе, или по някакъв друг интересен начин.

Изисквания: Изпращайте ни снимките си от 29.10.12 до 07.12.12  на електронна поща [email protected]. Ние ще публикуваме ЕДНА ваша снимка в специален албум на станицата ни, както и на стената на bebok.eu, за която ще може да се гласува. Периодично ще обявяваме колко гласа сте събрали, за да видите как снимката ви върви в класирането. От 07.11.12 до 14.12.12 ще имате възможност само да гласувате, за вече публикуваните снимки.

Важно: – снимката да е актуална и да е на дете от 0 до 4 години, да е само една и по желание може да присъства родител или цялото семейство; – снимката да е изпратена от родител или настойник на детето; – със снимката да има приложена информация – име и фамилия на детето, възраст и населено място;

2. Гласуването за снимките става чрез попълване на анкетен лист, който можете да отворите от ТОЗИ АДРЕС. За валидни гласове ще се считат само тези, които са попълнили всичко точно и коректно, като ще се зачитат гласовете единствено на хора, които присъстват и като фенове на нашата страница във Facebook. Разрешено е сами да гласувате за снимките си, да поканите приятелите си да го направят, както и да използвате всички добронамерени хитринки, за които можете да се сетите. Лайкове, коментари и споделяния във Facebook страницата ни можете да правите единствено по свое желание. Би било прекрасно, но това няма да повлияе на крайния резултат на снимките в конкурса, тъй като за резултати от гласуването за тях се взимат само валидните и изпълняващи условията попълнени анкетни листа.

Крайните дати на конкурсът са както следва: до 25.11.12 ще се приемат снимки, до 30.11.12 ще се приемат гласове, а до 03.12.2012 ще бъдат обявени и всички наградени! Наградите ще бъдат получени в зависимост от условията на предоставящата ги фирма до 1 месец след края на конкурса.

До 03.12.12 ще обявим и всички победители, на които ще раздадем следните награди:

Спечелили на база най-много гласове от фенове на страницата ни:

1. Победителят получава: слънчеви очила KiETLA (стойност в магазина 49,50 лв)

2. Класиралият  се на второ място получава: шал в цвят по избор (стойност в магазина 15,00 лв)

3. Класиралият  се на трето място получава: шал в цвят по избор (стойност в магазина 15,00 лв)

Всички награди са предоставени от любезният ни партньор „Ред пойнт България” ЕООД!

Краен срок за участие: 07 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.