Д-р Катя Паскова – естетична дерматология

1
Добави коментар
Iskreto_27
Iskreto_27

Karina Blajeva написа:Здравейте д-р Паскова! Aз силно се интересувам от метод с помощта, на който се премахват или значително намаляват белезите от шарка и белезите от акне.Искам да ви попитам за химичния пилинг ще помогне ли в такава ситуация? И ако помогне ще ви попитам за цена на една процедура в център Derma Vita?Има ли възрастови ограничения?Благодаря предварително за отговора!

Здравейте г- жо Блажева ! С химическия пилинг определено можем да постигнем намаление на белезите, но другия вариант е третирането им с лазер. С помощта на фракционираната лазерна технология можем да достигнем до дълбоките слоеве на дермата и така да засилим регенеративните процеси. Друг вариант е микродермабразиото ( премахва се горният слой на епидермиса ). Предлагам Ви да дойдете на преглед при нас , за да определим оптималната за Вас терапия. Химичния пилинг варира от 80 до 130лв. В момента има промоция :

2 Прегледа + 3 Пилинги + 1 Почистване за 360 лева Подарък околоочна терапия 2 Прегледа + 3 микродермабразио за 360 лева Подарък 1 микродермабразио Разбира се те могат да бидат съчетани според вашите нужди ! Телефоните на клиниката са : 0884949581 и 02/ 9622533

Хубава вечер !