ВИДЕО: Най-гадната скрита камера

2
Добави коментар
ivaylonetsov
ivaylonetsov

Обичаме да гледаме филми на ужасите, защото знаем, че онова, което се случва, не е истина. Всичко е плод на въображението на сценаристи, режисьори и гримьори. Не сме сигурни обаче как ще реагираме, ако в живота ни се случи нещо, приличащо на най-гадните сцени от хорърите.

Случайни „късметлии“ в Бразилия могат да ни дадат точен отговор – ще се насе*ем от страх, ще крещим, ще се гърчим и ще молим за милост. Нищо, че иначе сме много смели. Видеото, което ще видите след малко, показва една от най-гадните скрити камери, които сме виждали напоследък. Не заради друго, ами защото предизвиква искрен страх у жертвите на шегата.

Действието се развива в просторен модерен асансьор, добре осветен и с достатъчно огледала, така че човек да не може да заподозре, че в него се крие зъл демон. Докато разни хора си се возят в него обаче, лампите започват да примигват, движението спира и в крайна сметка осветлението напълно изгасва. Точно тогава настъпва ужасът, ужасът. Той включва малко момиченце-дух, което се появява и изчезва когато си поиска и освен това пищи. Много гадно пищи!