15 плюшени пингвинчета Пингу в коледната игра на JimJam и Tvto.info!

1
Добави коментар
pgp

Скъпи приятели на TVto.info, имаме много приятен повод да зарадваме вас и вашите малки палавници точно навреме за празничните дни през декември! Главна роля в нашата изненада има пингвинчето Пингу, героят от детския ТВ канал JimJam.

От днес всички почитатели на Пингу сред вас могат да се включат в нашата празнична игра с награди с JimJam за 15 прекрасни плюшени пингвинчета Пингу.

За да спечелите своя плюшен Пингу очакваме вашите записвания на email адрес [email protected] с вашите имена, телефон и потребителско име в tvto.info. В писмата ви ще очакваме и отговор на един въпрос от JimJam и Пингу:

Кога можете да гледате НОВИТЕ епизоди на „Пингу” по JimJam: а/ всяка сутрин през декември от 8:00 часа б/ на 1 декември от 11.00 и 18.00 часа в/ всеки уикенд през декември в полунощ

Крайният срок за записване за веселите подаръци е 15 декември 2012г. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от всички записани, а техните имена очаквайте в tvto.info на 17 декември 2012г.

Краен срок за участие: 15 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.