Анелия Щерева, съдия в СРС: Истинска любов е тази, която не може да се преживее

36
Добави коментар
kitoff
kitoff

Кой ви е поднасял най-прекрасния подарък? Най-близките ми приятели. Миналата година за рождения ми ден получих от тях уникално сребърно бижу с розов кварц и аметист, което за мен е изключително скъпо и винаги когато го нося, ме зарежда с позитивни емоции.

Какво предпочитате да празнувате – Свети Валентин или Трифон Зарезан? Независимо от обстоятелствата, винаги съм предпочитала да отбележа Трифон Зарезан в компания и на чаша хубаво вино – любовта трябва да се празнува всеки ден.

Съдийската професия феминизира ли се? Не знам дали съдийската професия се феминизира, но това няма съществено значение. Основното е хората, натоварени с правомощията на съдии, да са компетентни и безпристрастни, а не от какъв пол са. Ако обаче жените са относително по-голям брой от съдиите, това няма как да е негативно, тъй като ние сме много справедливи.

С кой световноизвестен мъж искате да бъдете на самотен остров? С „късния“ Леонардо ди Каприо – такъв, какъвто е във филма „Кървав диамант“.

Какво им трябва на жените, за да са щастливи? Щастливата жена е жената, която има добро самочувствие заради успешната си професионална реализация, сплотеното си семейство, приятелите си и възможността, когато иска, да отдели внимание само на себе си.

С кой мъжки недостатък не можете да се примирите? С тесногръдието и грубостта.

Коя любов е истинска? Тази, която не може да се преживее.

Има ли вечна любов? Надявам се след много години да мога да отговоря с „Да“.

Бракът – романтика или проза? За мен пример са моите родители. Затова вярвам в брака, той трябва да е романтика.