Обувки Пролет/лято’2013 на Dolce & Gabbana

23
Добави коментар

Dolce & Gabbana обикновено имат смел и забавен подход към аксесоарите. Вместо да се задоволяват с изпитани и сигурни модели, дизайнерите на модната къща винаги успяват да изненадат и впечатлят публиката. Освен това, вместо да се фокусира върху убийствени токове, марката предлага доста модели, удобни за дълго носене. Такива са и новите им предложения за пролетно-летния сезон на 2013-та.
Сандалите на платформа с ток са много популярен тип обувка, защото комбинират високия ток с удобството на ниския сандал. Моделите на Dolce & Gabbana впечатляват с ярки контрастни цветове, интересни материи и комбинации, флорални елементи и заплетени детайли. Това са идеалните предложения за всички дами, които обичат през лятото да внасят свежест и усмивка чрез аксесоарите си.
В колекцията на Dolce & Gabbana, разбира се, има и по-неутрални предложения, които могат да се носят с малко по-официални дрехи и да се комбинират с различни тоалети. А има и такива модели, които на пръв поглед изглеждат семпли и по-строги, но всъщност крият забавни детайли. Това ги прави подходящи за комбинация както със стилна вечерна рокля, така и с ежедневна рокля на цветя.
Не ни остава друго, освен да чакаме следващия топъл сезон, за да се качим на прекрасните модели на Dolce & Gabbana, но ако не обичате да чакате, посетете онлайн магазина Fashion Supreme и си поръчайте обувки на момента.