Катрин Зита-Джоунс: Спортувам седем дни в седмицата » ПОТАЙНОСТИ

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Катрин Зита-Джоунс разкри своята тайна за перфектна фигура. Звездата е изключително дисциплинирана по отношение на спорта и тренира всеки ден. 43-годишната актриса твърди, че не се нуждае от никаква професионална помощ, за да се мотивира в залата, защото обича да спортува и го прави поне по 45 минути всеки ден.

„Нямам треньор. Това е лудост, нали? Но нямам нужда някой да ме мотивира. Обичам да спортувам. Вманиачена съм в обръчите хула-хууп, занимавам се с тях по 20 минути на ден. Не използвам вдлъбнатия пластмасов вид, с който играехме като деца, а открих нов вид, който е по-малък и по-тежък„, разкрива красивата актриса.

„Късметлийка съм, че имам басейн в дома си в Уестчестър, плувам по половин час на ден. Или тренирам у дома, когато съм в апартамента ни в Манхатън. Спортувам поне по 45 минути дневно, седем дни в седмицата“, сподели Зита-Джоунс пред декемврийския брой на списание „InStyle“, цитирано от БГНЕС.

Актрисата, която е майка на две деца от съпруга си Майкъл Дъглас, признава, че опитва да се придържа към здравословна диета през по-голямата част от времето.

„Не се ограничавам от храна, не съм светица. Обичам масло и сметана, но също така хапвам много зърнени храни и плодове“, разкри актрисата.