Водолей – Horoskopite.com – зодия водолей, всичко за зодия водолей, хороскоп, хороскопи, гадаене, магия, зодиак, зодии,…

22
Добави коментар
ivo94
ivo94

Този знак е носител на сила и разум. Под него са родениПико де Мирандола, Евгений Сю, Байрон, Вилхелм II, Борис III.
Водолеят означава посвещение и служба за доброто на другите. Скъпоценен камък за родените под знака е сапфирът, който им помога да запазят своята чистота.
Родените под знака на Водолея са опитни мислители, разсъждаващи научно. Те се отличават с бляскав ум. Имат изящна външност, среден ръст, добро и яко телосложение, хубава светла кожа, червеникава или кестенява коса, привлекателен вид. По характер са любезни, изискани, добри. Растенията на Водолея са индийски нар, тамянка, смирново дърво, евкалипт и хвойна.Негов камък е черната перла.
Жените, които са родени под знака на Водолей, са весели, любезни, симпатични, искрени и постоянни в своите чувства. Те имат добър характер, спокойни са, обичат разбирателството, последователни са. Обичат развлеченията и насладите. Някои са високомерни и недостъпни.
Мъжете са любезни и влюбчиви. Имат здрав разум и са независими. Занимават се с наука. Не се вълнуват прекалено, умеят да запазват хладнокръвие, искрени и честни са. Те са верни приятели.Обичат славата. Техните усилия ще бъдат възнаградени, но след като минат средна възраст.