Линдзи Лоън стигна дъното

1
Добави коментар
betka17
betka17

Проблемите на Линдзи Лоън нямат край. Може да се каже, че звездата вече е стигнала дъното. Освен постоянните неприятности с властите, които си създава, стана ясно, че Лоън е изправена и пред друг сериозен проблем – алкохолът, съобщи сайта TMZ.

Проблемът с алкохола, който „лошото момиче“ на Холивуд неотдавна лекуваше, се е завърнал отново със страшна сила.

Източници споделили пред TMZ, че актрисата се налива отново от месеци. А количеството, което изпива е рекордно – по два литра водка на ден. Говори се, че тя започва да пие още от ранни зори и завършва късно вечерта.

Както наскоро стана ясно Линдзи има проблеми от финансово естество, а също така и с властите, тъй като непрекъснато нарушава закона. Актрисата посегнала към чашката след катастрофа с колата си в Калифорния това лято.

Само преди няколко дни, колегата й Чарли Шийн плати част от задълженията на звездата, като й дари 100 000 щатски долара.

В четвъртък, когато удари шамар на случайна жена в бар в Ню Йорк, Лоън също била пияна. По-рано същата вечер пък била забелязана в много тежко състояние на концерта на Джъстин Бийбър. Близки до нея твърдят, че когато е пила става много агресивна.

След побоя в бара, актрисата беше арестувана. Сега тя чака да й бъде предявено обвинение за нанасяне на средна телесна повреда. Но тъй като все още е в пробация заради стари проблеми, Линдзи може директно да отиде в затвора.
 

Съединени Американски Щати