20 от най-новите безплатни игри за iPad (част 4)

3
Добави коментар
wweb
wweb

Следващата част от колекцията „20 от най-новите, безплатни игри за iPad“ ще ви предложи алтернативи на популярни компютърни игри, като The Sims и Diablo. Освен тях, ще откриете най-добрата мобилна платформа с реалистични автомобилни състезания, както и ресторантски симулатор. Игрите са и за iPhone, iPad mini и iPod touch.

The Sims FreePlay

Класическия симулатор The Sims оживява и на вашия таблет. Очаква ви цяла колекция виртуални хора с разнообразен спектрум от персонализация и собствени нужди. Вие разбира се ще ги ръководите през цялото време – от общуването им с други хора до взимането на душ и ходенето на работа. Създаването на дом и градина, както и декорацията им са едни от най-забавните процеси.

 

Ако сте играли старите, компютърни версии на The Sims, то бързо ще откриете, че iPad играта е много по-добра и интересна. Включени са редица нови функции като бутон за скоростно превъртане напред. Той е изключително полезен, защото в тази версия на играта всичко се случва в реално време. Тоест когато сложите вашия Sim да си ляга – той ще спи цели 8 часа.

 

Докато играете, печелите Lifestyle Points. С тях ще задоволите нуждите на вашия герой и ще финализирате по-бързо досадните задачи. Прогреса в The Sims FreePlay е синхронизиран с cloud сървър, така че да може да играете и на вашия iPhone, без да губите позиции.

 

Производител: ЕА (Electronic Arts). Поддържа: iPad, iPad mini, iPhone и iPad.

 

 

 

GT Racing: Motor Academy Free+ HD

GT Racing: Motor Academy Free+ HD е най-реалистичната състезателна игра за iPad. Започвайки от нулата, вие ще имате възможност да шофирате различен клас автомобили, всеки със свое собствено управление. Буквално ще стартирате от нулата, защото преди да излезете на състезателната писта ще се наложи да си спечелите няколко лиценза.

 

След като затвърдите уменията си, започват истинските обиколки и състезания. Ще се насладите на разнообразие от дестинации, сезони и известни марки автомобили като Bugatti, Bently, BMW, Audi, Jaguar, Chevrolet и Ford. Играта дори ви дава възможност да наемете кола за дадено състезание, ако нямате достатъчно пари да я купите.

 

GT Racing: Motor Academy Free+ HD притежава и някой RPG елементи – куести и ъпгрейди – с които се отключват нови коли и трасета. С виртуалните пари ще може да си купувате нови коли или поне авточасти за да тунинговате автомобила. Играта е достъпна и във вариант за iPhone и iPod touch.

 

Производител: Gameloft. Поддържа: iPad и iPad mini.

 

 

Dungeon Hunter 3

Ако търсите популярната игра Diablo III  за iPad, няма да имате късмет, защото все още не съществува версия за таблети. Dungeon Hunter 3, обаче се доближава най-близко до концепцията на блокбъстърa. С отлична графика и визуални ефекти, RPG екшъна предлага ролеви битки и приключение в реално време.

 

В Drugeon Hunter 3 ще откриете 4 класи, всяка със собствен игрален стил и определени способности. Също така играта обединява 4 свята, всеки с по 4 нива на трудност. В случай, че харесвате този жанр игри, Dungeon Hunter 3 e най-доброто заглавие, което ще намерите в App Store.

 

Производител: Gameloft. Поддържа: iPad, iPhone, iPad mini и iPod touch.

 

 

Order Up!! To Go

Order Up!! To Go е страхотен ресторантски симулатор. Играчите се потапят в атмосферата на професионалните заведения за хранене, където всичко е в техни ръце – от приемането на поръчката, до приготвянето на ястията и прибирането на бакшишите.

 

Геймплея включва всички процеси в кухнята – приготвяне на продуктите, рязане и рендосване, слагане на котлона или печката, добавяне на подправки, бъркане, обръщане и т.н. С прогреса на играта ще получавате достъп до все по-големи и елитни ресторанти.

 

Производител: Chillingo Ltd. Поддържа: iPad, iPhone и iPod touch.

 

 

 

Още от последните безплатни гейминг заглавия за iPad ще откриете в част 1, 2 и 3 от поредицата.