Под елхата на Aladin Foods ви очакват награди

1
Добави коментар
pgp

Наградите, определени за тази игра, са общо 50 и са следните:

–    1 коледен комплект от поднос с шпатула, коледна кана и коледно плато; –    1 коледен комплект от две плата с лъжица за сервиране и кутия за коледни сладки; –    18 комплекта дуо коледни чаши с чинийки; –    30 комплекта дървени коледни играчки за елха.

За участие в играта е необходимо да закупите продукт(и) от Aladin Foods в периода 1-21 декември и да запазите касовата бележка. С нея се регистрирате в специалната форма на фенстраницата на Aladin Foods като задължително отбелязвате уникалния код на бележката. Касовите бележки са 2 вида в зависимост от обекта, който сте посетили. Моля вижте прикачените снимки, на тях уникалният код е маркиран и него трябва да отбележите при регистрацията си във Фейсбук. Първият тип касова бележка (с ограден промо код) важи за градовете София, Стара Загора, Бургас, Нова Загора и Пловдив. В тези случаи при регистрация изпишете промо кода, точно както е на бележката. Вторият тип касова бележка важи за градовете Плевен, Габрово, Хасково и Пловдив. В тези случаи при регистрация добавете в началото на полето и следните букви за съответния град ПЛ, ГА, ХА или ПБ и след това кода от бележката.

Всички 50 награди ще се изтеглят на случаен принцип на 22 декември 2012 (събота). Всеки има право да спечели само една награда в рамките на играта. Имената на 50-те печеливши ще бъдат публикувани на фен страницата на Aladin Foods във Фейсбук. За да валидира получаването на наградата, печелившият ще трябва да потвърди на страницата на Аладин Фуудс, че приема наградата не по-късно от 10 дни след обявяването й на стената на страницата.

Ако Вашето име не съвпада с името на профила Ви, е необходимо да изпратите Вашите имена на „съобщения“ на администраторите на страницата.

НАГРАДИТЕ ЩЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ САМО В ОБЕКТИТЕ, В КОИТО Е НАПРАВЕНА ПОКУПКАТА И ОТ КОЙТО Е КАСОВАТА БЕЛЕЖКА СРЕЩУ ИДЕНТИФИЦИРАНЕ С ЛИЧНА КАРТА. ПРИ ПОЛУЧАВАНЕТО НА НАГРАДАТА, МОЛЯ НОСЕТЕ И КАСОВАТА БЕЛЕЖКА.

Краен срок за участие: 21 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.