Бившите на Матеус вече стигат за футболен отбор

3
Добави коментар
centralparkbikes
centralparkbikes

Бившият национален селекционер на България Лотар Матеус наскоро се раздели с последната жена до себе си, което със сигурност не изненада никого. Поддържащият се в перфектна форма 51-годишен германец е отявлен почитател на нежния пол и в никакъв случай не го крие.

Полският модел на бельо Йоана Тучинска засега е в края на една дълга серия от връзки на рекордьора по мачове за Германия, която той положително ще продължи.

Лотар обясни раздялата с 23 г. по-младата сексапилна източноевропейка с предстоящи служебни ангажименти на двамата, които щели да им попречат да са заедно. Дали това е истината, не е ясно. При всички случаи този финал на световния шампион бе един от най-скучните за свикналите на скандали и пикантерии около Матеус германци.

ЛОТАР И ДЖУЛИЯ

Според него през лятото двамата с Йоана обсъждали да имат деца. Също тогава обаче нейните родители си пожелаха нещо по-свежо за съпруг на дъщеря си от вехтия Лотар. Тя пък призна, че мача и татко като католици хич не харесват многоженството на бившия български треньор.

Каквито и да са причините за раздялата, Йоана, която съвсем не изглежда като смирена християнка, дава завършеност на един футболен отбор от бивши жени на Матеус. Объркващата съня на доста мъже Тучинска е под номер 11 в него. Връзката между двамата продължи година и половина.

ЛОТАР И ЛИЛЯНА

Хронологично назад следва кипърката Ариадне Йоану. Двамата се запознават в края на 2010 г., когато Лотар от 3 месеца има договор с БФС. Тогава тя е на 23, а той на 49. През май 2011 г. се разделят. Ариадне се оплаква, че Лотар постоянно я командвал. Карал я да си направи пластична операция на лицето и вдигал скандал, ако вадела от хладилника кисело мляко, при условие че има друго, чийто срок на годност изтича по-скоро.

Ариадне наследи последната официална съпруга на Матеус – украинката Лиляна Чудинова. Тук разликата бе 27 г. Връзката им трае около 3 г., като има един момент, в който Лотар се кълне, че бракът им е приключил. През лятото на 2010 г. Лиляна е заснета от папараци да се натиска с италиански мачо на яхта в Средиземно море. Лотар обаче и прости. Разводът мина с някои скандали дали е валиден.

ЛОТАР И АРИАДНЕ

От 2003 до 2009 г. Матеус на книга е женен за сръбкинята Марияна. С нея се запознава при престоя си като треньор на „Партизан“. Лотар е по-голям „само“ с 10 г. От 2007 г. обаче двамата на практика са разделени.

В края на 2002 г. 41-годишният тогава Матеус подхваща краткотрайна връзка с по-младата с 24 г. Джулия Кочерга. Може би нейната възраст е причината двамата да са заедно само 8 седмици.

Джулия е наследничка на Улрике Крегер. Авантюрата на наскоро приключилия с футбола Лотар с атрактивната плеймейтка продължава 3 месеца. Той е по-голям с 16 г.

19 г. е разликата с предното завоевание на Матеус. През 2001 г. той има връзка с Янина Юсефиан. Тя става известна като една от танцьорките във формацията, която аранжира изпълненията на немската попикона Дитер Болен. Връзката им е кратка.

В края на втория си период в „Байерн“ Лотар завърта главата на 17 г. по-младата дъщеря на клубния лекар на баварския гранд Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт – Марен. Миловидната красавица пътува и до САЩ, след като Матеус подписва с „Ню Йорк Метростарс“.

ЛОТАР И МАРИЯНА

Заигравката между двамата започва по време на втория брак на световния шампион за 1990 г. с швейцарската тв водеща Лолита Морена. Той пак на книга трае 5 г. Приключва обаче още след 12 месеца – през 1995 г. С Лолита имат син – Лорис, който в момента е на 20 г. Наскоро тя обяви че, за да и попречи да си тръгне, Лотар бил скрил нейния паспорт.

С първата си съпруга СилвияМатеус е женен от 1981 до 1992 г. През 1991-а се разделят. Имат две дъщери – Алиса (26) и Виола (24). Заради зачестилите катаклизми в любовния живот на Лотар Силвия обяви, че жените явно се възползват от него.

И така стигаме до началото. Първите трепети на сърцето на Лотар го обхващат, когато е на 17 г.Коя е завъртяла главата му? Момичето е неизвестно.

ЛОТАР И УЛРИКЕ

 

ЯНИНА ЮСЕФИАН

 

ЛОТАР И МАРЕН

 

ЛОТАР И ЛОЛИТА

 

ЛОТАР И СИЛВИЯ С ЩЕРКИТЕ ИМ

„24 часа“