СтатияНай-добрите флаш игри

1
Добави коментар
irgnet
irgnet

Ако искаш да играеш игра с коли, не е нужно да посетиш някой Мол, че да я играеш в аркаден вариант или да купиш диск с играта, който да инсталираш на твоя компютър. Също така не е нужно да сваляш игра от уеб сайтовете, които предлагат чрез плащане да свалиш дадена игра. Интернет предлага стотици, че дори и хиляди онлайн игри с коли и игри с мотори, които могат да забавляват всички хора, без значение от техния пол или възраст.

Подсъзнателно, всеки мъж иска да кара. Дори и ако те не го признават, всеки мъж иска да кара кола в даден етап от своя живот. Макар че не са истинско каране, онлайн флаш игрите с коли могат да осигурят каране, за каквото винаги си мечтал. Уеб сайтове като http://www.igriskoli.net предлагат най-добрите игри с коли. Не само, че имаш избор между стотици игри, но и те са абсолютно безплатни. Тези игри могат да задоволят твоите детски фантазии като караш едни от най-бързите коли в света, макар и виртуално.

Примери за онлайн флаш игри са Undead Zombie Highway, Park Master Game и Free Way Fury. В Undead Zombie Highway се изисква от теб да караш по улици, пълни със зомбита. В началото на играта, ти трябва да се справиш със зомбита, ползващи оръжие и да намериш ключа за своята кола. Играта Park Master Game, от друга страна, е игра, в която трябва да усъвършенстваш умението си да паркираш – това изисква играта. Посрещайки различни препятствия като стени, конуси, кофи за боклук, трябва да избегнеш сблъсъци на колата ти и да паркираш в посоченото място. Най-хубавото нещо на тази игра са повишени емоции, които осигурява играта. Докато играеш тази игра, ти през цялото време си под напрежение. И последната игра, но не по важност – Free Way Fury. Тя осигурява скокове с колата и яростно каране. Тази игра определено ще постави твоите шофьорски качества под въпрос.