Vivacom вече предлага ТВ-пакетите си на по-ниски цени

2
Добави коментар
O-Connect
O-Connect

От декември 2012 до февруари 2013 година Виваком обявява промоционални цени на ТВ-пакетите си.

Пакетът с над 70 телевизионни канала вече ще бъде на цена от 12,80 лева на месец. А ако желаете да има над 80 канала с Vivacom TV ще плащате само 15,80 лева на месец за целия период на договора. Както настоящи, така и нови потребители могат да се възползват от услугата.

Промоцията включва още включването на допълнителен ТВ-приемник с 50 % отстъпка от таксата, съответно цената на цифров сигнал за допълнителен телевизор ще бъде само 24.80 лева месечно.

Vivacom TV ви дава безброй възможности: поставяне на пауза, превъртане напред-назад в границите на един час, записване на филми и предавания, достъп до телевизионното съдържание от предходната седмица. Телевизията поддържа също  интернет приложения като YouTube, Vbox 7, гледане на два канала на един екран или със забавяне в излъчването до 24 часа.

Голямо предимство на Vivacom TV е, че предоставя безплатно HD оборудване към всеки пакет, както и специалният 24-часов казал за филми и спорт – Vivacom Arena, който освен всичко друго ви предлага и екслузивни живи предавания на тенис турнири ATP 250.