Уилям и Кейт очакват бебе

1
Добави коментар
a.simeonov
a.simeonov

Принц Уилям и Кейт Мидълтън очакват бебе, съобщиха официално от Бъкингамския дворец. Новината беше потвърдена и от източници близки до кралското семейство.

„Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Кеймбридж са много щастливи да съобщят, че  очакват бебе“, се казва в събщение на дворецът Сейнт Джеймс

В изявлението се казва още, че тази сутрин Кейт е била приета в кралската болница „Кинг Едуард VII” с оплаквания от сутрешно неразположение.

Повече от година медиите спекулират с темата за наследника на короната. Неведнъж различни източници обявяваха, че  Кейт Мидълтън е вече бременна, но това неотменно беше опровергавано от двореца. Този път обаче, явно няма грешка.

Независимо дали е момче или момиче, бъдещото дете на една от най-известните двойки ще може да наследи престола на Британската империя. Ще трябва да изчака реда си, разбира се. Първи на пистата е принц Чарлз.

Принц Уилям, внук на кралица Елизабет Втора, е втори по ред в наследяването на британския престол. Първото дете на Уилям и Кейт ще е третият по ред наследник на престола.

Великобритания