Светла Коледа с Milka, Jacobs и Suchard

1
Добави коментар
pgp

Продукти, участващи в промоцията:

    Всички продукти с марката Milka     Всички продукти с марката Suchard     Всички продукти с марката Jacobs

Промоцията се провежда в участващите търговски вериги, обозначени с плакати и дисплеи на промоцията.

При покупка на продукт (или комбинация от продукти) на Milka, Jacobs или Suchard на стойност минимум 5 лвот участващ магазин, клиентът ще получи гарантирана награда – светеща коледна играчка. Наградата може да бъде получена на указаното място в търговския обект, от който са закупени продуктите (на касата, на гише информация, от охраната и др.). За целта, трябва да бъде показана касова бележка, с ясно обозначени продукти на Milka, Jacobs или Suchard, закупени  от същия магазин. Една касова бележка за закупени продукти от Milka, Jacobs или Suchard на стойност 5 лв или над 5 лв дават право на участие за една награда.

Пример: Една касова бележка за закупени продукти от Milka, Jacobs или Suchard на стойност 10 лв не дава право на участие за две награди, а само за една.

Наградите са светещи Коледни играчки в три различни форми: – Снежен човек – Камбанка – Ангелче

Брой награди: 200 000. Играчките са подходящи за украса на дома, прозореца или Коледната елха. Съдържат батерия и светят в различни цветове.

Краен срок за участие: 31 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.