Спечелете награди с коледния календар на Кауфланд

2
Добави коментар
pgp

Коледа и Нова година наближават, а с нашата празнична игра ние скъсяваме времето, което остава до раздаването на подаръците.

Отваряйте всеки ден по една вратичка в нашия Коледен календар и вижте каква награда Ви очаква там. Пожелаваме Ви много късмет и празнично настроение! Какво трябва да направите

Кликнете с мишката върху червения бутон и открийте коледния свят на Kaufland! Можете да се придвижвате наляво, надясно, нагоре и надолу като местите мишката в желаната от Вас посока. Целта е да откриете вратичката с днешната дата и да кликнете върху нея.

Всеки ден ще бъде теглен по един печеливш от взелите участие в играта през изминалия ден, а след края на играта ще бъде изтеглен и един печеливш от всички, взели участие през целия период на играта. Печелившите за неработни дни ще бъдат изтеглени в първия следващ работен ден. Можете да участвате в играта само по един път на ден. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в Отдел Реклама и Връзки с обществеността. Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани за печалбата и да получат наградата си. Имената на печлившите, както и филиалът, от който могат да вземат наградата си, ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши.

Наградата може да бъде получена в 5 дневен срок от датата, посочена като начална в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши. В случай, че не вземете наградата си в този срок, то тя се дава на следващ печеливш. Можете да оттеглите съгласието си за публикуване по всяко време, но в случай, че го направите, няма да можете да продължите участието си в тегленето на наградите. Моля, изпратете Вашето искане за оттегляне от играта на имейл: [email protected]

Краен срок за участие: 24 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.