YouTube приложението за iOS стана универсално. Можете да го използвате на iPhone 5 и iPad

1
Добави коментар
user888
user888

YouTube приложението за iOS стана универсално. Можете да го използвате на iPhone 5 и iPad

С представянето на iOS 6, от Apple спряха поддръжката на YouTube приложението си. За щастие, от Google реагираха бързо и в деня на пускането

на iPhone 5 на пазара, тяхно YouTube приложение беше достъпно за сваляне от AppStore напълно безплатно. Като цяло, промяната от приложението на Apple, към това на Google беше приета позитивно, най-малкото, защото Apple не направиха нито един ъпгрейд през последните 5 години.

Все пак, вероятно заради липсата на достатъчно време, имаше още какво да се желае от приложението на Google. Интерфейсът му не беше съобразен с издължения екран на iPhone 5 и различната резолюция на iPad.

От Google вече имат решение за проблема. Новото им YouTube приложение, вече е оптимизирано за iPhone със стандартна резолюция, iPhone 5 и iPad. Интерфейсът за iPad не е много по-различен от този за iPhone. Приложението работи и в пейзажен и в портретен режим. Можете да създавате и редактирате плейлисти. YouTube от Google поддържа и AirPlay – иконата се появява докато гледате някое видео. Поддържа се разбира се и гледане на цял екран.

Тагове: Apple, Google, iOS, iOS 6, iPad, iPhone 5, YouTube