Zandra Vox в 69 секунди | Грамофона – новини от Бургас, България и света.

1
Добави коментар
dejzi
dejzi

Бургаската изпълнителка Zandra Vox ще зарадва феновете си с нов и доста по-различен видео проект. Песента се казва I`ll give you something/в превод Ще ти дам нещо/ и е само 1 минута и 9 секунди.  Видео премиерата на хита ще се завърти за първи път на 9 декември в  You tube.  Музиката е на продуцента  Георги Георгиев – Жо, който е винаги до Деси и дава всичко от себе си за кариерата й. Режисьор на клипа е талантливия бургазлия Любен Кюркчиев. Младият режисьор е завършил магистратура изкуствование в Шанхай в „Юнивърсити Шанхай“. От 5 години професионално се занимава със снимане и монтиране на кратки филми.

Заснемането на препродукцията е отнело 24 часа, а продукцията -един ден. „Този път решихме да направим нещо доста по-различно от това, което сме творили до момента.

Това не е песен, филм или трак. Не можеш да му сложиш етикет, но е достатъчно и напълно завършено произведение“, каза пред Gramofona.com Zandra Vox. Тя допълни, че целият екип определят новото парче като плод на техния свят. Нещо, което е толкова истинско и непринудено, че то не гони критерии да е клип, а просто себе си. „Жива музика в рамките на 69 секунди.

Виждам го като врата, която се отваря към нашия стил“, уточни певицата в CREDO MUSIC.  Човекът на гърдите на Zandra Vox – FOX е близък нейн приятел, чийто самостоятелен албум излезе преди броени дни

Интервю с режисьорa на видеото  Любен Кюркчиев очаквайте в следващ репортаж на Gramofona.com

http://www.facebook.com/events/445982522117975/447447335304827/?notif_t=plan_mall_activity