Ники Михайлов хвана под ръчичка Валери Божинов

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Кой не иска да види Ники Михайлов и Валери Божинов ръка за ръка или поне прегърнати след поредната победа на националния отбор по футбол?

Двамата най-обсъждани футболисти в България си размениха половинките, които също станаха най-обсъжданите в страната.

Днес Алисия публикува в социалната мрежа снимка на Ники Михайлов хванал под ръка Валери Божинов – младши – сина който има от футболиста на Верона. Коментарът на певицата е следния:

„Това са най-важните мъже в живота ми и днес малко по-високият има празник 🙂 Бъди жив и здрав, любов моя!!! Нека името ти те пази и ти носи късмет!“.

Нека да пожелаем на Ники Михайлов честит имен ден и повече сухи мрежи в националния отбор. Снимката на Валери младши и Ники Михайлов може да видите при колегите от Sporta.bg.

От друга страна Николета Лозанова и нейния възлюбен Валери Божинов също ще празнуват тази вечер именни дни. Тяхната дъщеря се казва Никол, така че щастливото семейство има двоен празник днес.

Вижте повече за това къде ще празнува светската двойка днешния празник, при колегите от Sporta.bg

Преди няколко дена Николета нападна Алисия в социалните мрежи за пореден път като предрече, че певицата ще бъде изоставена от вратаря на националния отбор и отново ще разбере това последна.