9 дизайна на бани в зелено

2
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

9 дизайна на бани в зелено

06.12.2012 г.

Затруднявате ли се когато обмисляте кой цвят или дизайн ще е най-подходящ за вашата баня? Ако искате вашата баня да изглежда впечатляваща, има много неща, които трябва да вземете под внимание. Не само външния вид е важен, но и удобството при използване на помещението. Ако имате малка баня, цветът който ще изберете ще повлияе не само на излъчването, но и на визуалното възприемане на големината на помещението. Ако искате вашата баня да изглежда по-голяма отколкото всъщност е, трябва да изберете светъл цвят, като зеления. Този цвят ще внесе усещане за спокойствие и свежест във вашата баня, и освен това ще направи пространството да изглежда по-голямо. Разгледайте нашите предложения за дизайн на баня в зелен цвят и сами ще се убедите в това.

Баня с прозорец

Големият прозорец в тази баня позволява на свежия въздух и естествената светлина да проникнат и освежат пространството.

Зелена баня с кафяви мебели

Зеленият цвят на стените се комбинира много добре с кафявите мебели в тази баня.

Зелена баня с перфектно осветление

Внушителното количество светлина, идващо от тавана, озарява цялото пространство, въпреки че душ зоната и тоалетната са отделени със стена.

Баня с прозрачна мивка

Лампите на тавана излъчват бяла светлина подобна на слънчевата, а стъклената мивка внася усещане за лукс и простор в интериора.

Баня със зелени акценти

Малката душ кабина, осигурява много свободно пространство за останалите елементи в обзавеждането на тази баня. Дизайнът е изчистен, с преобладаващи неутрални тонове, а зелените мебели и аксесоари освежават интериора на помещението.

Зелена мозайка

Зоната на душа и ваната е подчертана, посредством стената, облицована със зелени плочки, имитиращи мозайка. По този начин, тази зона визуално концентрира в себе си усещането за релакс и освобождаване от стреса.

Неутрален зелен фон

Стените боядисани в този тъмнозелен цвят осигуряват перфектен фон за мебелите, подовите настилки и облицовките в тази баня.

Детска баня в зелено

Дизайнът на тази баня е създаден за деца, които обичат да се забавляват докато се къпят.

Ретро баня в зелено

Флоралните мотиви по тази зелена стена, приближават още повече цвета до усещането за естествена природа.

След всичко казано до тук, можем да обобщим, че зеленият цвят може да трансформира тотално визията и излъчването на банята. Тъй като зеленият цвят символизира природата и спокойствието, той ще ви осигури необходимото усещане за почивка и релакс. Сигурно вече сте избрали перфектния дизайн и цвят за вашата баня. Надяваме се, че нашите предложения са ви помогнали.

Източник: homedesignlover.com
Посещения: 3143