Дърво, метал и кожа в най-стилния аксесоар за iPhone 5

3
Добави коментар
wweb
wweb

С дизайн, вдъхновен от линията елегантни самурайски мечове „катана“, Robin 5 предлага нова мода iPhone case аксесоари. Той е създаден от висококачествени, екзотични материали, който влизат за първи път в продукцията на мобилната индустрия. Уникалното съчетание между благороден метал, дърво и естествена кожа придава, не само прелестен вид, но и перфектна защита за смартфона на Apple.

Високото качество на продукта се дължи и на отличната изработка на алуминия, направена в Съединените щати. След изрязването, металните части от никел, са полирани на ръка и сглобени от хора, за още по-голяма прецизност. В калъфът се съдържа естествена кожа и дървесина от Зирикот.

 

 

Основната задача за създателите му от Element Case е да изтъкнат най-важното качество на аксесоара, а именно – стил. Robin 5 се предлага на цена от $199.95 без в нея да е включена доставката, но той е най-елегантния и изящен аксесоар за вашия iPhone 5, който някога ще намерите.

 

 

Ако търсите подобен, елегантен аксесоар за по-стария си смартфон, High of Glue имат страхотно предложение, което комбинра в себе си портфейл и калъф за iPhone.