Бални рокли: КЪСИ АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИ

3
Добави коментар
Starsimage
Starsimage

Ключът към намирането на перфектната за вас абитуриентска рокля, е да започнете с планирането на балната нощ по рано. Така ще можете да намерите стила, който подхожда най-добре на вашата фигура и темперамент.

За онези, които държат на комфорта и искат да прекарат нощта на бала в бурни танци, късата рокля е предпочитан вариант. Aмериканските модни къщи предлагат изключтелно разнообразие от модели, материи и цветове къси абитуриентски рокли.

Ако винаги сте си мечтали да сте принцеса на бала, но не сте готови да понесете тоновете тюл и обръчи на стандартната „принцеска“ рокля, то късите бални рокли тип „балерина“ са за вас.

Имате красиви дълги крака, за които вашите съученички ви завиждат тайничко, покажете ги тогава. Изберете къса рокля по тялото с инкрустирани камъни в стил американска кино звезда.

Вече сте на 18, но още не сте загубили момичешкото си излъчване и някак не ви се иска да се разделите с него. Изберете си къса бална рокля в ярки цветове и закачлива визия.

Най-важното при избора на бална рокля е да се доверите на вътрешните си инстинкти, защото нито майка ви, нито сестра ви или най-добрата ви приятелка ви познават толкова добре, че да знаят точно как се чувствате.