Дизайн на маса и столове за детската стая

0
Добави коментар
girl
girl

В тази статия ще се спрем на масите и столовете за най-малките. Изискванията към детските столчета винаги са били по-големи от тези, предназначени за възрастни, тъй като те трябва да са не само с красив дизайн, който да е подходящ за интериора на детската стая, но и да са интересни и занимателни за малчуганите, а ако може да са полезни за развитието на усета им за красиво, би било чудесно.

Тръгвайки с тези изисквания наум, избрахме масичката и столовете, за които ще Ви разкажем днес. Те са произведени от една компания, която винаги е имала креативни идеи за обзавеждането и цялостния интериор на детската стая, като същевременно произвеждат мебелите си с мисъл за развитие на изобретателността и вкуса на децата.

Колекцията маса и столчета е очарователна и смятаме, че би се вписала чудесно във всяка детска стая и най-вече в къта за игра.

Масичката се предлага само в бял цвят с матов оттенък, в два размера. Но не бързайте да се отказвате, тъй като целта на едноцветната маса е възможността да се съчетае с цветните детски столове, направени в четири ярки нюанса: бяло, жълто, зелено и кафяво.

Столовете, на фона на семплата маса, са изработени с много усет и детайли, които да компенсират минимализма при масичката. Освен различните цветове, които се използват за направата на столовете, гърба на всеки стол е с прекрасна украса, която ще задържи за дълго вниманието на всяко дете (а дори и на родителите му). Украсата се състои от четири клонки с листенца и малки птички във всеки клон, които биха докоснали въображението на малчугана и вероятно цял ден ще може да съчинява истории за това. Допълнителното предимство е, че тези елементи са често срещани в интериора на детската стая и няма да контрастират ярко на останалата част от обзавеждането.

Материалите, които са използвани за изработка на комплекта детска масичка със столчета, са предимно фибростъкло и полипропилен с добавен гланц, така че да можете да поставите столчетата и масичката както в детската стая, така и да ги приспособите за къта за игра на детето Ви в градината.