Интериор за детска стая в английски стил

1
Добави коментар
girl
girl

Детска стая в аглийски стил

Обожаваме начина, по който е приспособен класически изтънченият английски стил в интериора на тази детска стая. Съчетанието от синьо и бяло изглежда твърде семпло и преекспонирано, но тази интериорна идея опровергава това мнение с красота, стил и изящност. Традиционният английски стил е изтънчен и луксозен, а насочеността е към спокойна и релаксираща атмосфера и уют, с минимално или никакво използване на ярки цветове.

Гредите от светло дърво, нюансите от синьо-бялата палитра и типичните за Англия прозорчета на вратите с перденце от дантела за допълнителен уют (и, обърнете внимание, не само на входната врата, но и на вратичките на мебелите) предразполагат към пълно отпускане и отмора в стаята, което я прави изключително подходяща за децата.

Но не само стилът, който е различен от това, с което сме свикнали, прави този интериорен дизайн специален. Прави впечатление комбинацията на традиционният английски стил с модерните концепции за гъвкавост и максимално оползотворяване на пространството.Леглото е поставено между два шкафа, което придава кокетност на визията, а под леглото има голямо плъзгащо чекмедже. Цялата композиция дава много място за прибиране на дрехи, играчки и други вещи, което е изключително нужно за детската стая. Освен това така отделеното пространство е привлекателно място за игри и забавления на децата. Допълнителната възможност за поставяне на второ легло над първото или още по-модерният вариант – прибиращо се под основното прави този интериорен дизайн още по-гъвкав, актуален и отличаващ се.