Школа по танци Dance with VeroniQue

1
Добави коментар
yasoo
yasoo

Категория: Свежо

03 Декември 2012

Школа по танци Dance with VeroniQue е една от най бързо развиващите се школи по модерни и джаз танци у нас. Там ви очаква топла, разпускаща атмосфера, методиката на класическия и джаз балет в съвременно направление и естествено, много нови приятели!

Професионалната педагогика, която ще получите в танцовата школа ще ви научи не само изкусно да владеете своето тяло, но и да чувствате музиката, да изпитате желание да пробвате различни направления в хореографията – от академичния танц до социалния. Модерният Джаз балет, характерен и класически екзерсис, съвременна хореография, пластика – всички от тези движения, са представени в програмата за обучение от Вероника Братанова, инструктор и основател на на Школа по танци Dance with Veronique.

Програмата за обучение включва в себе си – партньорска гимнастика, съвременен, модерен и класически танц.

В школа за балет и танци Dance with VeroniQue, могат да се запишат хора от всички възрасти и всички нива на физическата подготовка. Не трябва да се стеснявате и да се тревожите за това, че на вас ще ви бъде некомфортно да започнете уроци по танци: те са игрови и леки за разбиране, а формата за обучение ще ви помогне бързо да се адаптирате към избраното от вас направление и да достигнете максимални успехи при владение на своето тяло и техника на танца.

Пластичност, грация, музикалност и добра координация на движение, са факторите, които преобразяват всеки танцьор. Уроците по танци ще ви помогнат да се почувствате уверени и привлекателни не само на танцовото поле, но и в живота.

Занятията по модерни танци се провеждат групово и индивидуално. Груповите уроци са удобни за тези, които още нямат партньор по танци и танцувален опит. Максималното количество на хората в групата е 10, това е оптималното число изхождайки от размера на залата, а и така може се отдели внимание на всяка двойка.

Ако обаче желаете да добиете забележим прогрес в своите хореографки занятия, без индивидуални уроци по танци няма да се получи. Това е най-ефективната форма на обучение: вашите уроци ще бъдат в зависимост от нивото на вашите знания и умения, според вашите индивидуални черти и особености.

Какъвто и вид на обучение изберете, в Школа по танци Veronique вие завинаги ще се влюбите в изкуството на балета и танца!

Добавете коментар