Как да пътуваме по-евтино и с по-малко багаж? – evtinsamoletenbilet.com

2
Добави коментар
agent
agent

Удобна и евтина почивка или ваканция с малко багаж.

След като вече сте планирали пътуването си и сте закупили евтин самолетен билет идва моментът със събирането на багажа. Тъй като много често пътниците взимат ненужни вещи, ние Ви предлагаме да се ограничите само в една чанта. Тя ще бъде напълно достатъчна за най-нужните неща, които ще Ви потрябват  по време на Вашата почивка.  Предимството при пътуване само с една чанта е, че ще си спестите доста пари и редене на дълги опашки.

Пътуване само с една чанта! Възможно ли е това?

За да вземете евтин самолетен билет повечето пътници се ориентират към нискобюджетните авиокомпании. При повечето нискобюджетни авиокомпании багажът се таксува допълнително. Така на пример с нискобюджетната авиокомпания Wizz Air всеки пътник над 2 години може да вземе на борда безплатно ръчен багаж до 10 кг. с размери 42x32x25 см или по-малък. Малка раница (с приблизителна вместимост 30 L) или чанта за лаптоп, която се събира под седалката пред вас, обикновено отговаря на това изискване. Пробвайте  да се поберете в по-горе описаните размери. Предимство е, че ще бъдете по-свободни и по-мобилни, като не влачите голям куфар със себе си. Големите раници и многото багаж се забелязват от далеч и така ще привличате повече вниманието на крадците и обирджиите. Поради тази причина избягвайте да изглеждате като турист и носете по-малко багаж.

Какво да вземете в една чанта багаж?

Как може да съберете в една чанта всичко необходимо? Ето и отговора:  Подредете вещите на масата, които възнамерявате да вземете. Преценете още веднъж внимателно, от кои неща ще имате повече нужда и от кои по-малко. Игнорирайте по-малко нужните и така ще останат само важните. Вземете със себе си удобни дрехи за пътуване, които ще съхнат бързо и не се мачкат много. Незабравяйте,  че може да си купите дрехи и по време на пътуването. Може да вземете съвсем малко багаж, а останалото да купите при пристигнето си. Съчетайте дрехите си така, че да могат лесно да се комбинират с останалите. Изберете обувки, които пасват най-добре с дрехите Ви. Така ще избегнете носенето на няколко чифта обувки.

Чуствайте се свободни, когато пътувате, обличайте се комфортно и практично,  докато се забавлявате по време на Вашата ваканция с Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ.