Виж любимите пози на жените

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

В месеца на любовните трепети и романтиката, ние също сме настроени на тази вълна, брато. И да си признаем с ръка на сърцето, в нашите представи тя върви ръка за ръка с хубавия секс. Секс и още много, много секс.

Нека си поговорим за секс, както казва една симпатична италианка от едно тв-предаване.

Български сайт направи допитване до нежните половинки и ги попита коя е тяхната любима секс поза? Нашата е всички – важното е да е вътре, к’во?!

Безспорен победител е т.нар. “кучешка”, позната още и като “задна прашка” и като “живни малко, Снежке”. Оказва се, че 26,3% от дамите си падат точно по този вид удоволствие. За щастие, тази поза е и сред фаворитите на нас мъжете.

С малка разлика във вота, второто място отива при позицията, в която дамата е отгоре. Иииии-хаа! Общо 25,1%. Знаехме си, че жените обичат да командват, а и да яздят пони, или да те яздят като пони. Същото е.

Бронзовият медал отива при стандартния, нормален секс, който формулирахме като мисионерска поза. 16,7% от женските залагат на сигурно и не рискуват да развалят изживяването с нестандартни хрумвания от типа на “пърхаща пеперуда”.

Интересното е, че 11,5% от гласувалите не са се разпознали в нито един от отговорите и са заявили, че любими са им далеч по-нестандартни пози от посочените. Интереснооо…

Други 8,4% от дамите си представят най-страхотното сексуално изживяване върху стол или маса, а 7,4% избират малко мързеливите лъжички, които според нас си къртят отвсякъде. Особено, когато усещат едно топло хубаво дупе да ти се нанизва върху теб. Баси колко яко го написахме. За малко да ни стане…

Последна в класацията, с едва 4,8%, е позата, подвизаваща се под номер 69. Веднага се сещаме за няколко вица, свързани с тази поза, но тях ще ги пуснем в нашата Фейсбук страница, тъй като са доста хард.