Масажистка напира за съпруга на Пацо от „Биг брадър“

4
Добави коментар
mignews
mignews

19-годишна девойка от пловдивското село Граф Игнатиево, специалист по еротични масажи, е сред финалистките в шоуто „Да намерим жена на Пацо“. Та се казва Надежда Вълкова и е учила за козметичка. Момата не пожела да направи веднага еротичен масаж на Пацо, защото не можела през дрехите „да му набара точките“, както сама се изрази.

Ако Пацо се съблече и трябва да му направя масаж, ще започна отдолу, обеща тя. Освен това Надежда можела да прави и кола маска на интимните части на мъже. „Ако по време на обезкосмяването мъжът се възбуди е по-добре, защото така мога да му обера всичко“, обясни влюбеното в Пацо момиче. „Ако се получи нещо между нас, не искам след това да правиш еротични масажи на други“, прояви внезапна ревност бъдещият жених, на което момичето отговори: „Спокойно, само на тебе ще правя“.

Надежда живее в Пловдив. „Излизам по барове, напред-назад, това е най-интересното, което се случва с мен“, каза девойката и обеща да замине веднага за Гълъбово, ако Пацо я одобри за жена. Тя най-много харесвала в него очите и характера. Макар че не бе „облякана“, според нейния израз, Надежда потанцува малко на чалга парче на Преслава.