Дизайн на стилни врати

0
Добави коментар
penko
penko

Защо вратите винаги остават последни след като сме приключили с дизайна на дома? Те трябва да са не крайна, а отправна точка. Всъщност често гледаме на вратите като на част от дизайна на дома, а дизайн елементите им са по-скоро допълнение, отколко избор с точна идея. Обикновено промяната се свежда до смяна на цвета на боята или вариант за украса с аксесоари за стена. Какво ще кажете, ако погледнем на вратите като един отличителен елемент на мебелировката у дома?
Днес ще разгледаме модерни врати – интериорни, плъзгащи се, входни, знаете какво имаме предвид! Разгледахме интересни идеи и представихме най-впечатляващите, защото сме сигурни, че ще разбудим вдъхновението Ви.
Дизайни на дървени врати
Много модерни врати са изработени от дърво. Всъщност интересно е да видим как прозорците се вписват в дизайните на дървени врати. С големи стъклени перила от двете страни, поредицата квадратни прозорци е това, от което имаме нужда, за да добавим модерен усет към дървените ни врати.
Дизайн на метални и стъклени врати
Някои от най-интересните съвременни врати, на които попаднахме, са изработени от метал и стъкло. Да, наистина са прекрасни. Вижте снимките и ще разберете за какво говорим. Вертикалните линии и стратегически вградените стъкла правят тези обикновени на пръв поглед врати истинско произведение на изкуството.
Не мога да изключя и полезния ефект на плъзгащите се врати. Всъщност тази врата от Modernus  може да служи да разделя и дома, да се използва за морки помещения или просто да се вписва във всеки практичен проект за интериорен дизайн.
Смятате ли, че понякога дори смяната на вратата у дома може да направи всичко наистина различно? Какъв стил врата бихте или сте избрали? Бихте ли изхарчили време и пари, за да се погрижите за интериорните врати?