Певецът Тодор Трайчев на 63: Моето не беше живот, а унижение, затова си тръгнах

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Преди 15 г. той се върна от Страната на неограничените възможности и заяви, че ще остане завинаги в родината. Но нервите му не издържаха на нашенското всекидневие, частният му бизнес с шкембе чорба западна и след като разбра, че това не е живот, а унижение, певецът окончателно замина.

Втората му съпруга Даниела и дъщеря му Теодора все още са в София, в очакване през пролетта тийнейджърката да се дипломира в професионалната гимназия по фотография. Тогава двете ще отлетят при Тодор.

Макар да е далеч през океана, певецът продължава да организира концерти на нашенски артисти. Освен това се е заел с работа в американска фирма – разпределя помощи за бедни. Догодина очаква да събере всички нужни точки, за да получи американска пенсия. Тогава може да се връщам от време на време у нас, но вече като американски пенсионер, твърди Тодор.

През 80-те години на миналия век семейният дует Тодор и Мариана Трайчеви беше сред най-популярните у нас. Двамата емигрираха в САЩ заедно със сина си Панчо, но американската мечта развали семейството им. Двамата се разведоха, той се върна у нас, а Мариана остана отвъд Океана. На родна територия Трайчев създаде ново семейство и продължи да се занимава с музика и шоубизнес, после стана мениджър на дъщеря си Теодора. Отскоро обаче животът на естрадната легенда е претърпял нов обрат.

Повече четете в новия брой на в. “Над 55”, който вече е на пазара.