Ташев Галвинг ООД – инструменти, ръчни и специализирани, цени на инструменти

2
Добави коментар
krisooriso
krisooriso

За инструменти.net

Ръчните механични инструменти са изключително многообразни и на практика са незаменими. Дори и за дейности, за които има създадени аналогични по приложение електроинструменти, ръчният инструмент никога не губи своето значение. В редица случаи използването на механизиран инструмент не се оправдава или е невъзможно. Дори грубата част от работата да се извършва с механизиран инструмент, за довършването, там където се изисква прецизна точност, трябва „ръка да пипне“ при това с подходящия механичен инструмент.
Разнообразието от ръчни механични инструменти е огромно и това отчетливо се вижда от асортимента с обща над 50 000 позиции, който фирма „Ташев-Гарвинг“ поддържа на склад. Ние предлагаме инструменти за всякакви дейности. Съобразили сме се с високите изисквания на професионалистите, чийто хляб зависи от качеството на инструментите, с които работят, на домашните майстори предлагаме достатъчно качествени и същевременно по-евтини инструменти, подходящи за типичните дейности и натоварване, характерни за домашната работилница.

 

За нас

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е търговска фирма, основана през 1994г. Основната дейност на фирмата е търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти, ръчни инструменти, крепежни елементи, В и К и др. Високо качество, добро обслужване и надеждно партньорство – това е мотото на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ. Работим само с утвърдени фирми, като така даваме сигурност на нашите клиенти и печелим […]

научете повече

 

Полезно за инструментите

Ръчни механични инструменти