Внесете нов цвят в интериора през есента » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Научно доказано е, че когато настъпи есента много хора са обхванати от депресия, заради лошото време. Ние имаме идеалния лек срещу това напълно разбираемо състояние -творческа промяна у дома!

Нашето жилище е пространството, където отпочиваме и се зареждаме с енергия, затова е важно там да се чувстваме страхотно. Както винаги и през тази есен ни връхлетя желанието да променяме интериорното пространство, внасяйки цвят и настроение. Поддадохме се с радост на креативния порив, затова ви приканваме да го направете и вие…

Днес ви предлагаме няколко идеи за освежаване на стаите, вдъхновени от прекрасния цвят „сьомга“, който в оттенъците си разпознаваме като коралово или прасковено. Той е топъл, ярък и женствен като излъчване, затова ще ви носи много позитивни емоции дори в мрачни и дъждовни дни!

Със съвсем скромен бюджет може да внесете уникална промяна. Дори само с едно боядисване на стените (може и 2 от тях за по-артистичен ефект), ще се убедите колко различен облик придобива стаята. С подходящо аранжиране жилището ви ще засияе!

Колоритни акценти в цвят сьомга също придават романтично и ярко настроение. Може да боядисате стари столове, скринове, да сложите ваза, килим, завеси или възглавнички в тази гама!

Автор: Делица Цонева